Pink visszavonul?

Rengeteg kislány nőtt fel a slágerein, most pedig az a hír járja az internetet, hogy a híres énekesnő, Pink készül visszavonulni. Nemrégiben ő maga is megerősítette, hogy egy időre szünetelteti zenei karrierjét. Ennek okát egy díjátadó gálán osztotta meg rajongóival.

A 2019-es Country Music Association Music Awards rendezvényen az „Entertainment Tonight” műsorában előadta Chris Stapletonnal közös duettjüket, majd később arról is beszélt, hogy milyen változások következnek az életében. Úgy fogalmazott, hogy 2020 a „család éve” lesz számára. Ezt azzal is bizonyította, hogy az idei CMA Awards vörösszőnyegére az egész családja elkísérte. Az énekesnő elmondása szerint a gyerekek nagyon élvezik az ilyenfajta eseményeket, lányának például ez már a második CMA-ja.

Mivel kislánya, Willow visszatér az iskolába, illetve kisebbik gyermeke, Jameson elkezdi óvodát, így teljes mértékben rájuk szeretne koncentrálni. Bár férje is nagy mértékben részt vesz a család életében és mindenben segítségére van, nem szeretne kimaradni belőle ő sem.  A gyerekek mellett természetesen a férjét is említette a visszavonulással kapcsolatban, hiszen jövő januárban lesznek 14 éve házasok. Ez idő alatt férje, Carey teljes mértékben támogatta zenei karrierjében, minden turnéjára elkísérte a világ körül, éppen ezért most elérkezett az ő ideje. Carey egyébként egy profi motocross versenyző, ami kicsit a háttérbe szorult az utóbbi években, de most újra szeretne több időt fordítani rá.

Rendkívül tiszteletreméltó, amikor egy nő a hírnév és a karrierje mellett is édesanya tud maradni. Azonban az énekesnőnek semmi oka az aggodalomra, hiszen a Billboard szerint a „Beautiful Trauma” turnéja minden idők 10. legsikeresebb koncertsorozata volt, közel 397 millió dolláros bevétellel.

Manapság egyre kevesebben találják meg az egyensúlyt a munka és a magánélet között. Szerintetek melyik a fontosabb, a zenei karrier vagy inkább a család?

-forrás: CNN.com

-képek:
insider.com
newidea.com.au