Online Zenei Közösség – Videós tartalmak

Sokat gondolkodtunk rajta, hogy minek is kéne szerepelnie egy ilyen zenei alkalmazás Youtube csatornáján, milyen videós anyagok érdeklik a hazai közönséget, ami fogyasztható és nincs reklám szaga se annyira.

Elkezdtünk megálmodni egy zenei közösséget, amivel Ti, a felhasználók megismerhetitek, közelebb kerülhettek a hazai zenei szcéna arcaihoz – előadókhoz, zenészekhez, DJ-khez. A csatorna az ONLINE ZENEI KÖZÖSSÉG nevet kapta, melyhez pár videót már le is forgatunk házon belül. Ezt a csatornát nem egy reklámcsatornaként szeretnénk üzemeltetni, hanem egy csatornaként, ami tartalmat gyárt nektek a hazai zenei világból.

Úgy gondoljuk, hogy rengeteg olyan előadó  vagy zenei szakmában dolgozó van, akit nem feltétlenül ismer a nagyközönség, viszont igenis ismernie kellene. 

A csatorna a Ti kezetekben is van, írjátok meg, hogy milyen témákkal kellene foglalkozzunk, formáljuk együtt ezt a közösséget.

Amennyiben neked is van olyan ismerősöd vagy te úgy érzed hogy szívesen segítenél vagy részt vennél a csatorna formálásában jelentkezz nálunk.