Megjelent Justin Bieber eddigi legromantikusabb klipje

A romantika kedvelő Bieber rajongók most nagyon örülhetnek, hiszen az énekes  Dan+Shay közreműködésével nagyszerű dalt készített, ami október elején jelent meg. A Grammy-díjas country duó talán most visszatér a toplisták élére, ahol korábban sokáig vezető helyeken álltak a “Tequila” és a “Speechless” című számaikkal. A dal október 3-án debütált, ami után nem vártak sokat a videoklip bemutatásával sem, hiszen kevesebb, mint két hét múlva az is megjelent. Az énekestől már megszokhattuk, hogy a romantikus témák feldolgozása igen közel áll hozzá, így nem meglepő, hogy legújabb dala is ilyen témában készült.
Valamiben ez most mégis nagyban különbözik az eddigiektől.
Justin Bieber és felesége, Hailey Rhode Bieber közel egy éve élnek boldog házasságban. A közösségi média oldalakon, illetve a róluk szóló hírekben láthatjuk, hogy óriási közöttük az összhang és azóta a lehető legtöbb időt együtt töltik. Nem történt ez másképp Justin legújabb klipjében sem, amiben természetesen közösen szerepelnek. A frissen megjelent „10,000 Hours” című dal  az örök szerelemről szól. A videóban kissé klisé elemek láthatóak, mint például rózsaszirmok, naplemente, akusztikus gitár és persze szerelmes párok.
Azonban mégis van benne valami, ami megkülönbözteti ezt a videót a jól megszokott szerelmes közhelyektől, hogy egy igen romantikus húzással tették még hitelesebbé. Mindhárom előadó szerelme szerepel benne. Tehát nem csak a Bieber házaspár, hanem Dan és párja Abby, illetve Shay és párja Hannah is együtt láthatóak benne. Ezáltal a megjelenő érzelmek egytől egyig valódiak, és nem színészek által eljátszott jeleneteket láthatunk. A jó megfigyelők azt is észrevehetik, hogy a klip jeleneteiben helyenként a háttérében feltűnnek a három pár valódi életéből kiragadott személyes videók is, amik még hitelesebbé teszik az egészet.
Az elképesztően érzelmes videó feltehetően minden romantikus lélek kedvence lesz.
Ha nem hiszed, te magad is meggyőződhetsz róla, ha ide kattintasz!