Megérkezik Budapestre is a világhírű amerikai fiúegyüttes, a Backstreet Boys!

2019. június 25-én lép fel a Backstreet Boys a Papp László Budapest Sportarénában az együttes elmúlt húsz évének legnagyobb aréna turnéja, a DNA World Tour keretében. A turné témáját a banda 2019. januárjában kiadott 10. stúdió albuma adja – a DNA.

A turné alatt ott lesznek Észak-Amerika több helyszínén és szerte Euróbában számos neves helyen, mint például a berlini Mercedes-Benz Aréna, a londoni Ovagy a párizsi AccorHotels 2019. május 11-től kezdve.

Az 1993-ban megalakult együttes a ’90-es évek egyik legsikeresebb (ha nem A legsikeresebb) fiúbandájaként híresült el Lou Pearlman menedzsernek köszönhetően. Az együttes nevét egyébként az orlandói Backstreet Marketről vették, ami egy bolhapiac volt. Első koncertjük helyszíne is Orlando volt 1993. júliusában.

Ha valaki még nem ismerné esetleg őket, akkor itt az ideje a felzárkózásnak, hiszen mindjárt itt a koncert és mindenképp érdemes részt venni rajta. A jegyeket már 2018 november közepétől eladásra bocsátották, de aki eddig nem vette meg jegyét, még ne essen kétségbe, még mindig van lehetőség a jegyvásárlásra!

forrás:
https://www.budapestarena.hu/program/backstreet-boys
https://www.nlcafe.hu/cimke/backstreet-boys/