FEZEN Fesztivál kitelepülés

2019 nyarán a Playsic alkalmazás csapata egy szerencsés helyzetbe került, kitelepülhettünk egy sátorral a FEZEN fesztiválra Székesfehérvárra, ahol promótálhattuk az alkalmazást és élesben megmutathattuk, hogy hogyan is működik. Lehetőségünk volt a Civil téren egy komplett kis bulit tartani minden nap, ahol a fesztiválozók lehetőséget kaptak arra, hogy letöltsék az alkalmazást és saját kedvenceiket kérhessék.

Szóróanyagunkat első ízben teszteltük, a fesztiválozóknak átadva. Munkánkat egy rendezvényszervező partnerünk és két host is segítette, akik a fesztiválozóknak segítettek megmutatni az alkalmazás felületeit.

A nappali órákban nem volt kiemelt aktivitás a fesztivál területén így bőven volt lehetőségünk tesztelni a platformot és a rendszer működését. Az aktuális napi előadóknak megfelelő számokat játszottunk, ezzel a fesztiválra érkezőknek segítettünk bemelegíteni, hogy még jobban élvezzék a koncertet. Többen voltak, akik a koncert helyett inkább nálunk hallgatták kedvenc számaikat olyan listában, ahogy az nekik tetszett.

A Playsic csapata remekül érezte magát, lehetőségünk volt megismerni új arcokat és új ötleteket szereztünk a további fejlesztésekhez. A fesztivál zárása képpen több mint 100 új felhasználóval gazdagodott rendszerünk és rengeteg mosollyal és tapasztalattal tértünk haza.

Köszönjük Székesfehérvár, köszönjük FEZEN!