Becsekkolás funkció

A becsekkolás funkció már egy jól ismert dolog az elmúlt évekből megismerhettétek a Foursquareből, a Facebookból és az Instagramból egyaránt. Ha becsekkolsz egy helyen, akkor segítesz az ismerőseidnek, hogy megtaláljanak, hogy merre bulizol éppen. A többi felhasználó számára hiteles képet ad arról hogy mennyi látogató járt már egy adott helyszínen.

Vendéglátóhelyek számára egy jó mutatószám arról, hogy kik a törzsvendégek és, hogy milyen gyakran járnak le hozzájuk és milyen gyakran használják az alkalmazást náluk.

Hosszú távon szeretnénk felhasználni ezeket az adatokat és azoknak a felhasználóknak, akik a legtöbbször csekkoltak be egy adott helyen, szeretnénk kedveskedni jutalmakkal, ingyenes kredit csomagokkal vagy ital kuponokkal.

Rendszeres felhasználóként egy jó felület arra hogy megismerje az éppen helyszínen szórakozó fiatalokat, vendégeket, és nem csak az online térben, hanem ott, a valóságban is tudnak találkozni.

Próbáld ki az alkalmazást, menj egy közeli helyszínre nyomd meg a becsekkolás gombot és oszd meg a közösségi csatornáidon is!

#checkin #feature #foursquare