Ariana Grande leleplezte a hamarosan megjelenő Charlie Angyalai filmet

Ariana Grande Instagram profilján tette közzé a hamarosan megjelenő Charlie Angyalai új változatának zenei listáját. A film Elizabeth Banks rendezésével készült, főszerepben pedig Kristen Stewart lesz látható benne. Amerikában várhatóan november elején fog megjelenni, hozzánk még kérdéses, hogy mikor érkezik meg.

A fiatal énekesnő nem véletlenül osztotta meg ezeket a zenéket rajongóival, hiszen a listából öt dalban is közreműködik. Pontosabban négy új dalát hallhatjuk majd benne, illetve egy közös számot is készítettek Nicki Minaj és Normani közreműködésével.
Az énekesnő azt írta posztjában, hogy nagyon izgatott és óriási megtiszteltetés számára, hogy ilyen fenomenális énekesekkel együtt vehetnek részt ebben a projektben. Illetve, hogy már mindannyian várják, hogy a film izgalmas jeleneteivel együtt is hallhassák dalaikat. Elmondása szerint annyira izgul, hogy biztos benne, hogy valahányszor meghallja a barátai, és persze a saját hangját a filmben, akkor rátör majd a sikítás.

Egy korábban megjelent közös dal is felbukkan a listában, ami Miley Cyrus és Lana Del Ray közreműködésében készült. A „Don’t Call Me Angel” már nagy sikereket aratott. Hannah Mílrea szerint, aki az NME zenei portál egyik kritikusa, ez a dal nagyon erőteljes és kétségkívül nagy hozzáértéssel lett elkészítve. A dal már-már egészen kaotikus hangulatot idéz, amit a kritikus nagyon jó ötletnek tart, hiszen a film tele van izgalmas jelenetekkel és váratlan fordulatokkal, amiknek aláfestésére pont egy ilyen dalt tudna elképzelni.

Hogyha titeket is érdekelnek a filmben megjelenő Ariana Grande dalok, akkor a listát itt tudjátok megnézni. Szerintünk nagyon jól sikerültek és reméljük, hogy a film is legalább ilyen jó lesz, mint a benne megjelenő dalok.

-forrás: NME.com