A Playsic story

Egy kis Playsic történelem a mai napra.

Szeretném nektek elmondani, hogy történetünk 2015-ben kezdődött, ekkor voltak az első start jelentkezések, akkor még ötletpályázatokon indultunk, mint például a Haszon Magazin ötletbörze, a Kitchen Budapest vagy a BKF ötletpályázat.

Sokan félelmeiket fejezték ki a projekt kapcsán, voltak olyan időszakok, amikor maga a csapat is elgondolkodott, hogy tényleg érdemes-e belevágni. Rengeteget tanultunk a visszajelzésekből, egy ideig más irányban is mozgott a csapat, majd 2018 végén újra előkerült a projekt.

 

Az őszi METU Garage program 122 indulója közt helyezkedett el a Playsic csapat, az első körös akadályokat nagyon sikeresen vettük, és tovább jutottunk a top 12 csapat közé. Ezeket a csapatokat a METU Garage honlapján megnézhetitek.

Ez már egy jó visszajelzés volt, hogy sikeres és szintén ígéretes hazai projekt lesz. Ennek hatására 2018 decemberében megalakult a Playsic Kft.

Megindult  a tervezés, megkaptuk az alkalmazás első design terveit, mind iOS, mind Androidra és elkezdtük visszajelzéseinket küldeni az alkalmazás fejlesztői felé.

Számos szakmai tippet, tanácsot és segítséget kaptunk az elmúlt hónapokban, hogy hogyan építsük vállalkozásunkat, hogyan keressünk munkatársakat csapattagokat és természetesen sok érdeklődőt is meghallgattunk. Ekkor indult útjára a Playsic projekt és csapat.

#thnx #metugarage #startup