PLAYSIC

playRajztábla 101
Interaktív

A szolgáltatás összeállításánál egy olyan zenei platform létrehozása volt a cél, ami innovatív élményt ad a vendégeknek.

Automatizált

Célunk az volt, hogy tehermentesítsük a személyzetet és egy önműködő és könnyen telepíthető rendszert hozzunk létre.

Könnyen telepíthető

Rendszerünk bármilyen eseményen alkalmazható, nincs szükség bonyolult hardver bekötésére, valamint szaktudást sem igényel.

#1 - MAGYARORSZÁG ELSŐ SZÁMÚ ZENEI STARTUPJA

A Szolgáltatásról

A Playsic egy új interaktív zenei szolgáltatás, amivel az eseményeken és rendezvényeken a vendégek saját telefonjuk segítségével tudnak zenéket kérni egy applikáción keresztül.

A rendszer alkalmas a DJ és az élőzene kiváltására is. A vendégek egy kattintással kérhetik saját kedvenceiket a Spotify adatbázisából. Az alkalmazás egy új élmény lehet egy rendezvény palettáján a vendégeknek, akár egy új program elemenként is beépíthető.

Miért ajánljuk?

- Nyilvántartja vendégeidet

- Közös lejátszási listát készít

- Automatizált dalkérési folyamat

- Népszerű közösségi funkciók

- Magas reklám érték

BEVEZETŐ ÁRON 2019 VÉGÉIG! FOGYNAK A SZABAD IDŐPONTOK!

TÉRKÉPES MEGJELENÍTÉS

Most segíthetsz a vendégeknek, hogy könnyedén odataláljanak a rendezvényedre. Az alkalmazás térkép nézetén a helyszín könnyen megtalálható. Egy gombnyomással már navigálhatnak is feléd a vendégek.

Emeld magasabb szintre rendezvényedet!
playRajztábla 103

Közösségi funkciók

Az alkalmazáson belül vendégeid bekövethetik egymást, becsekkolhatnak az eseményeden és a hírfolyam nézetben követhetik ismerőseik dalberakásait és becsekkolásait.

Facebook és Instagram integráció

Az alkalmazásból a vendégek a dalberakásaikat és a becsekkolásaikat megoszthatják közösségi felületeiken, ezzel tovább reklámozzák a rendezvényedet.

EDDIGI MEGJELENÉSEINK

MENNYIBE KERÜL A DJ? MI TÖBBET ADUNK KEVESEBBÉRT!