Playsic Általános szerződési feltételek

Hatálybalépés dátuma. 2019. március 12.

1 Bevezetés

2 A megállapodások változásai

3 A Playsic szolgáltatás használata

4 Kifizetések, lemondások és visszamondási időszak

5 Szolgáltatásunk használata

6 Külső felek által készített alkalmazások és készülékek

7 Felhasználók által létrehozott tartalmak

8 Az Ön által számunkra biztosított jogok

9 Felhasználói irányelvek

10 Jogsértés és felhasználói tartalmak jelentése

11 Szolgáltatási korlátozások és módosítások

12 Márkához kapcsolódó felhasználói fiókok

13 A Playsic támogatási közössége

14 Ügyfélszolgálat

15 Exportfelügyelet

16 Hatály és megszűnés

17 Garancianyilatkozat

18 Korlátozás

19 Külső felek jogai

20 A teljes megállapodás

21 Részleges érvénytelenség, kötelezettségek alóli mentesítés és értelmezés

22 Átruházás

23 Követelések

24 Jogválasztás, kötelező döntőbíróság és helyszín

25 Kapcsolatfelvétel

Üdvözöljük a Playsic használati feltételek és kikötések oldalán (a továbbiakban: „Feltételek”). Az alább látható Feltételek azért fontosak, mert:

 • Leírják a Playsic szolgáltatásban biztosított törvényes jogokat
 • Elmagyarázzák, hogy Ön milyen jogokkal ruház fel minket a Playsic használata által
 • Leírják azokat a szabályokat, amelyeket mindenkinek követnie kell a Playsic használata során
 • Tartalmaznak egy osztálykereset-indítással kapcsolatos mentesítést és egy azzal kapcsolatos megállapodást, hogy hogyan oldhatók meg döntőbíróság segítségével az esetlegesen felmerülő viták

Kérjük, figyelmesen olvassa el ezeket a Feltételeket, az Adatvédelmi irányelveinket, valamint a jelen dokumentumban hivatkozott egyéb feltételeket. Reméljük, hogy kényelmesen elhelyezkedett, és éppen valamilyen kiváló zenét hallgat.

1 Bevezetés

Köszönjük, hogy a Playsic szolgáltatást választotta (a továbbiakban: „Playsic”, „mi”, „miénk” és ezek egyéb ragozott alakjai). A Playsic személyre szabott szolgáltatásokat biztosít közösségi és interaktív funkciókkal, amelyekkel adatfolyamként játszhatók le zenék és más tartalmak, valamint az időről időre esetlegesen kifejlesztett egyéb termékek és szolgáltatások. Azáltal, hogy feliratkozik ezen Playsic szolgáltatások valamelyikére, vagy egyéb módon használja, a kapcsolódó jellemzőket és funkciókat, webhelyeket és felhasználói felületeket, valamint a szolgáltatásainkhoz kapcsolódó összes tartalmat és szoftveralkalmazást is beleértve (a továbbiakban együttesen: „Playsic szolgáltatás” vagy „Szolgáltatás”), valamint hogy olyan zenéhez, videókhoz és egyéb tartalmakhoz fér hozzá, amelyek a Szolgáltatáson keresztül válnak elérhetővé (a továbbiakban: „Tartalom”), Ön kötelező érvényű szerződésre lép a Playsic vállalattal, a 25. pontban (Kapcsolatfelvétel) leírtaknak megfelelően.

Az Ön velünk fennálló megállapodása magában foglalja a jelen Feltételeket valamint minden egyéb további feltételt, amelyhez Ön a beleegyezését adja, az alábbi A teljes megállapodás című pontban leírtaknak megfelelően, és ez alól kivételt képeznek a külső felekkel kapcsolatos feltételek (a továbbiakban együttesen: „Megállapodások”). Ha szeretné megújítani a Megállapodások feltételeit, a Megállapodások aktuális hatályban lévő verzióját a Playsic webhelyén tekintheti át. Ön elismeri azt, hogy elolvasta és megértette a Megállapodásokban foglaltakat, elfogadja ezen Megállapodások feltételeit, és beleegyezik, hogy Önre nézve kötelező érvényűek lesznek. Ha Ön nem ért egyet a Megállapodásokban foglaltakkal (vagy nem tud megfelelni nekik), akkor nem használhatja a Playsic szolgáltatást, és nem férhet hozzá a Tartalmakhoz.

A Playsic szolgáltatás igénybevételéhez és a Tartalmakhoz való hozzáféréshez Önre nézve igaznak kell lenniük a következőknek: (1) meg kell felelnie az alábbi táblázatban látható, az életkorra vonatkozó követelményeknek, (2) rendelkeznie kell az ahhoz szükséges jogkörrel, hogy kötelező érvényű szerződésre lépjen velünk, és hogy semmilyen vonatkozó törvény ne gátolja Önt ebben, valamint (3) olyan országban kell élnie, ahol rendelkezésre áll a Szolgáltatás. Emellett arra vonatkozó ígéretet kell tennie, hogy az Ön által biztosított regisztrációs adatok igazak, pontosak és teljesek, és beleegyezik abba, hogy mindig ilyen állapotban tartja majd őket.

2 A megállapodások módosításai

Alkalmanként, indokolt esetekben változtatásokat eszközlünk a Megállapodásokon, pl. fejlesztéseket végzünk a meglévő funkciókon és jellemzőkön, vagy új funkciókat vagy jellemzőket adunk hozzá a Szolgáltatáshoz, tudományos és technológiai fejlesztéseket alkalmazunk, valamint indokolt műszaki módosításokat végzünk a Szolgáltatáson, a Szolgáltatás működőképességének és biztonságosságának biztosítása érdekében, illetve törvényes vagy szabályozási okokból. Amikor lényegi változtatásokat eszközlünk a Megállapodásokon, értesítést fogunk biztosítani Önnek a körülményeknek megfelelő módon, pl. jól látható figyelmeztetést megjelenítve, az Ön beleegyezését kérve a Szolgáltatáson belül vagy e-mailt küldve Önnek. Bizonyos esetekben előzetes értesítést fogunk biztosítani, és a Szolgáltatás változtatások eszközlése utáni használatához szükség lesz a változtatások Ön általi elfogadására. Ezért arra kérjük, hogy minden ilyen értesítést figyelmesen olvasson el. Amennyiben nem kívánja folytatni a Szolgáltatás használatát a Megállapodás új verziója mellett, vegye fel velünk a kapcsolatot a felhasználói fiókja megszüntetését illetően.

3 A Playsic szolgáltatás használata

Alább néhány tudnivalót biztosítunk a Playsic szolgáltatás használatának módjairól.

3.1 Szolgáltatási lehetőségek

A webhelyünkön elolvashatja a Szolgáltatási lehetőségeink leírását, és a Playsic-fiókja létrehozásakor elmagyarázzuk, hogy mely Szolgáltatási lehetőségek elérhetőek az Ön számára. Bizonyos lehetőségeket ingyenesen biztosítunk az Ön számára. A fizetést nem igénylő Playsic szolgáltatást jelenleg „Ingyenes szolgáltatás”-nak nevezzük. Az egyéb lehetőségek esetében fizetést kell eszközölni, mielőtt hozzáférhetővé válnak az Ön számára (a továbbiakban: „Fizetett előfizetések”). Emellett arra is sor kerülhet, hogy különleges promóciós terveket, tagságokat és szolgáltatásokat, többek között külső felek termékeit és szolgáltatásait is felajánljuk a Playsic szolgáltatáshoz kapcsolódóan vagy azon keresztül. Az ilyen külső felek által biztosított termékekért és szolgáltatásokért nem tartozunk felelősséggel. Fenntartjuk a jogot arra, hogy bármikor megváltoztassuk, megszüntessük vagy egyéb módon módosítsuk a rendelkezésre álló előfizetési terveinket és promóciós ajánlatainkat a jelen Feltételeknek megfelelő módon.

Ha Ön kódot, ajándékkártyát, előre megfizetett ajánlatot vagy egyéb, a Playsic által vagy annak nevében biztosított ajánlatot vásárolt egy Fizetett előfizetés eléréséhez (a továbbiakban: „Kód”), akkor a Kóddal együtt biztosított, külön feltételek és kikötések is vonatkozhatnak a Szolgáltatás Ön általi elérésére, és Ön a beleegyezését adja ahhoz, hogy ezen feltételeknek és kikötéseknek megfelelően fog eljárni. A Fizetett előfizetést külső félen keresztül is megvásárolhatja. Az ilyen esetekben külön, a külső félre vonatkozó feltételek és kikötések lehetnek érvényben a Szolgáltatás Ön általi elérésére vonatkozóan.

4 Kifizetések, lemondások és visszamondási időszak

4.1 Számlázás

A Fizetett számberakás csomagokat megvásárolhatja közvetlenül a Playsic vállalattól. A vásárlás alkalmazáson belüli fizetéssel történik.

Ha vásárolt számberakás csomagot, akkor az adott szolgáltatás megvásárlásától számított tizennégy (14) napon belül bármilyen okból vagy ok nélkül meggondolhatja magát, és megkaphatja a teljes kifizetett összeg visszafizetését (a továbbiakban: „Visszamondási időszak”), az alábbiakkal összhangban:

5 Szolgáltatásunk használata

A Playsic szolgáltatás és a Tartalom a Playsic vagy a Playsic licencadóinak tulajdonát képezik. Korlátozott, nem kizárólagos, visszavonható engedélyt biztosítunk az Ön számára a Playsic szolgáltatás használatához, valamint korlátozott, nem kizárólagos, visszavonható engedélyt biztosítunk a Tartalom személyes, nem kereskedelmi jellegű használatához (a továbbiakban együttesen: „Hozzáférés”). Ez a Hozzáférés hatályban marad, hacsak Ön vagy a Playsic meg nem szünteti, illetve addig marad hatályban, amíg Ön vagy a Playsic meg nem szünteti. Ön ígéretet tesz arra vonatkozóan, valamint a beleegyezését adja ahhoz, hogy a Playsic szolgáltatást és a Tartalmat a saját személyes, nem kereskedelmi céljaira használja, és hogy nem fogja továbbadni vagy átruházni a Playsic szolgáltatást vagy a Tartalmat. A Playsic szoftveralkalmazások és a Tartalom nem kerül értékesítésre vagy átadásra az Ön számára, és a Playsic szoftveralkalmazások összes példánya a Playsic és annak licencadói tulajdonában marad még azt követően is, hogy Ön a személyi számítógépeire, mobilkészülékeire, táblagépeire, viselhető eszközeire, hangszóróira és/vagy egyéb készülékeire (a továbbiakban: „Készülékek”) telepíti őket.

Minden Playsic védjegy, szolgáltatási védjegy, kereskedelmi elnevezés, logó, doménnév és a Playsic márka egyéb jellemzője (a továbbiakban: „Playsic márkajellemzők”) a Playsic vagy licencadói tulajdonát képezik. A Megállapodások semmilyen jogot nem biztosítanak Önnek a Playsic márkajellemzők bármelyikének használatára, legyen szó akár kereskedelmi, akár nem kereskedelmi célról.

Ön a beleegyezését adja ahhoz, hogy a Felhasználói irányelveinknek megfelelően fog eljárni, és nem fogja a Playsic szolgáltatást, a Tartalmat vagy ezek bármely részét bármely, a Megállapodások által nem kifejezetten engedélyezett módon felhasználni. A Megállapodások által az Ön számára kifejezetten biztosított jogok kivételével a Playsic semmilyen jogot, jogcímet vagy érdeket nem biztosít az Ön számára a Playsic szolgáltatás vagy a Tartalom keretében.

A Playsic szolgáltatásban foglalt, külső felek által készített szoftvereket (például nyílt forráskódú szoftverkönyvtárakat) a vonatkozó külső felek szoftverkönyvtárra vonatkozó licencfeltételeinek értelmében biztosítjuk Önnek, az asztali vagy mobil kliensünk súgójában vagy beállításaiban és/vagy a webhelyünkön közzétett módon.

6 Felhasználók által létrehozott tartalom

A Playsic felhasználói tartalmakat tehetnek közzé, tölthetnek fel vagy egyéb módon hozhatnak létre a Szolgáltatásban (ami magában foglalhat például képeket, szöveges tartalmakat, információkat, leírásokat és/vagy egyéb típusú tartalmakat) (a továbbiakban: „Felhasználói tartalmak”). A kétségek elkerülése érdekében a „Felhasználói tartalmak” bármely olyan, a Playsic támogatási közösségében, valamint a Playsic szolgáltatás bármely egyéb részében közzétesznek.

Ön ígéretet tesz arra vonatkozóan, hogy minden Felhasználói tartalom esetében, amelyet Ön a Playsic alkalmazásban közzétesz, (1) Ön rendelkezik az adott Felhasználói tartalom közzétételére vonatkozó joggal, valamint (2) az adott Felhasználói tartalom, illetve annak a Playsic általi, a Megállapodásoknak megfelelő használata nem szegi meg a Megállapodásokat vagy egyéb olyan jogosultságokat, amelyeket a Felhasználói irányelvek, a vonatkozó törvények vagy más személyek szellemi tulajdonjogra, nyilvánosságra, személyiségre vonatkozó vagy egyéb jogai részleteznek, illetve nem feltételeznek Önnel vagy az Ön Felhasználói tartalmával vagy bármilyen művésszel, zenekarral, márkával, vállalattal vagy személlyel fennálló kapcsolatot vagy általuk biztosított jóváhagyást, ha erre vonatkozóan nem kapta meg a Playsic vagy az adott személy vagy vállalat kifejezett írásos hozzájárulását.

A Playsic vállalatnak jogában áll a Felhasználói tartalmak monitorozása, ellenőrzése és szerkesztése, de nem kötelezett ennek megtételére. A Playsic minden esetben fenntartja a jogot arra, hogy eltávolítson bármely Felhasználói tartalmat, vagy letiltsa az ahhoz való hozzáférést, bármilyen okból vagy ok nélkül, beleértve az olyan Felhasználói tartalmakat, amelyek a Playsic a saját megítélése szerint megszegik az Megállapodásokat. A Playsic előzetes értesítés nélkül megteheti ezeket az intézkedéseket Önnel és bármely más külső féllel szemben. A Felhasználói tartalmak eltávolítása, illetve a hozzájuk való hozzáférés letiltása a saját döntésünk alapján történik, és nem teszünk ígéretet egyetlen specifikus Felhasználói tartalom eltávolítására vagy hozzáférésének letiltására vonatkozóan.

Ön tartozik felelősséggel minden Ön által közzétett Felhasználói tartalomért. A Playsic nem tartozik felelősséggel semmilyen Felhasználói tartalomért, és egyetlen, a Felhasználói tartalmakban közzétett véleményt sem támogat. ÖN A BELEEGYEZÉSÉT ADJA AHHOZ, HOGY HA BÁRKI KÖVETELÉSSEL ÁLL ELLŐ A Playsic VÁLLALATTAL SZEMBEN AZ ÖN ÁLTAL KÖZZÉTETT BÁRMILYEN FELHASZNÁLÓI TARTALOMRA VONATKOZÓAN, AKKOR A HELYI TÖRVÉNYEK ÁLTAL MEGENGEDETT MÉRTÉKBEN ÖN KÁRTALANÍTANI ÉS MENTESÍTENI FOGJA A Playsic VÁLLALATOT BÁRMILYEN KÁROSODÁSSAL, VESZTESÉGGEL ÉS KIADÁSSAL SZEMBEN (AZ ÉSZSZERŰ ÜGYVÉDI DÍJAKAT ÉS KÖLTSÉGEKET IS BELEÉRTVE), AMELYEK A KÖVETELÉSBŐL ADÓDVA FELMERÜLNEK.

7 Az Ön által számunkra biztosított jogok

Az Ön által a Megállapodások értelmében biztosított jogokra tekintettel Ön a következőkre vonatkozó jogokat biztosít a számunkra: (1) a Készüléke processzorának és sávszélességének Playsic szolgáltatás általi használata Szolgáltatás működésének elősegítése érdekében, (2) hirdetés és egyéb információk biztosítása az Ön számára, valamint (3) ugyanezek engedélyezése az üzleti partnereink számára. A Playsic szolgáltatás bármely részében az Ön által elért Tartalmakra, a kiválasztásukat és az elhelyezésüket is beleértve, hatással lehetnek a kereskedelmi megfontolások, többek között a Playsic külső felekkel fennálló megállapodásai. A Playsic által licencelt, számára biztosított, általa létrehozott vagy egyéb módon általa elérhetővé tett bizonyos tartalmak (pl. podcastok) a Tartalom részeként hirdetést tartalmazhatnak. A Playsic szolgáltatás módosítás nélkül teszi elérhetővé az Ön számára az ilyen Tartalmakat.

Ha Ön visszajelzést, ötleteket vagy javaslatokat biztosít a Playsic számára a Playsic szolgáltatással vagy Tartalmakkal kapcsolatban (a továbbiakban: „Visszajelzés”), akkor Ön tudomásul veszi, hogy a Visszajelzés nem bizalmas, és Ön felhatalmazza a Playsic vállalatot arra, hogy a Visszajelzést korlátozás nélkül és Önnek való kifizetés nélkül felhasználja. A Visszajelzés a Felhasználói tartalom egyik típusának tekinthető.

Ön nem kizárólagos, átruházható, allicencbe adható, jogdíjmentes, örökös (vagy azon joghatóságokban, ahol ez nem engedélyezett, a Megállapodás idejére és utána húsz (20) évre szóló), visszavonhatatlan, teljes mértékben megfizetett, globális licencet biztosít arra, hogy felhasználja, lemásolja, a nyilvánosság számára elérhetővé tegye (pl. előadja vagy megjelenítse), közzétegye, lefordítsa, módosítsa, származékos művek készítésére felhasználja és forgalmazza az Ön Felhasználói tartalmának bármely részét a Szolgáltatással kapcsolatban bármilyen adathordozón, akár önmagában, akár más Tartalmakkal vagy anyagokkal kombinációban, bármilyen módon és bármilyen formában, módszerrel vagy technológiával, legyen az akár már létező, akár a jövőben létrehozott. A jelen Megállapodásban kifejezetten biztosított jogoktól eltekintve az Ön tulajdonában marad minden, a Felhasználói tartalomra vonatkozó jog, a szellemi tulajdonjogokat is beleértve. Ahol a helyi törvények értelmében alkalmazható és megengedett, Ön ahhoz is a beleegyezését adja, hogy lemond a „személyhez fűződő jogairól” és az azzal egyenértékű jogokról, és nem érvényesíti őket, ideértve többek között a bármely Felhasználói tartalom szerzőjeként való elismerésre vonatkozó jogát, a Visszajelzéseket is beleértve, valamint az adott Felhasználói tartalom kedvezőtlen kezelésével kapcsolatos tiltakozásra vonatkozó jogot.

8 Felhasználói irányelvek

A Playsic tiszteletben tartja a szellemi tulajdonra vonatkozó jogokat, és Öntől is ugyanezt várja el. Megalkottunk néhány alapszabályt, amelyeket Önnek is követnie kell a Szolgáltatás használata során, ezáltal biztosítva, hogy a Playsic mindenki számára élvezhető maradjon. Ön köteles követni ezeket a szabályokat, és másokat is bátorítania kell ugyanerre. A következők semmilyen okból nem engedélyezettek:

 1. a Playsic szolgáltatás vagy a Tartalmak bármely részének másolása, továbbadása, többszörösítése, „bemásolása” rögzítése, továbbítása, nyilvános előadása vagy megjelenítése, közvetítése vagy nyilvánossá tétele, illetve a Playsic szolgáltatás vagy a Tartalom más módon történő felhasználása, amely nem kifejezetten engedélyezett a Megállapodás vagy a vonatkozó törvények értelmében, vagy egyéb módon sérti a szellemi tulajdonra vonatkozó jogokat (pl. a szerzői jogot) a Playsic szolgáltatásban vagy a Tartalomban, illetve ezek bármely részében;
 2. a Playsic szolgáltatás arra való felhasználása, hogy olyan helyi fájlokat importáljon vagy másoljon le, amelyek ilyen módon történő importálására vagy lemásolására nem jogosult;
 3. a gyorstárba kerülő Tartalmak másolatának továbbítása egy jogosultsággal nem rendelkező Készülékről bármilyen másik Készülékre, bármilyen formában;
 4. a Playsic szolgáltatás, a Tartalom vagy ezek bármely részének visszafejtése, szétfejtése, részekre szedése, módosítása vagy származékos művek létrehozására történő felhasználása, kivéve a vonatkozó törvények által megengedett mértékben. [Ha a vonatkozó törvények lehetővé teszik az Ön számára, hogy a Playsic szolgáltatás vagy a Tartalmak bármely részét visszafejtse, ahol erre van szükség egy független, a Playsic szolgáltatással vagy egy másik programmal együttesen működtethető program létrehozásához szükséges információk kinyerésére, akkor az ilyen tevékenységek révén kinyert információkat (a) csak az alább részletezett célra használhatja fel, (b) nem teheti közzé és nem továbbíthatja a Playsic előzetes írásos beleegyezése nélkül semmilyen külső fél felé, akikkel szükséges azt közzétenni és továbbítani a cél elérése érdekében, valamint (c) nem használhatják fel olyan szoftver vagy szolgáltatás létrehozására, amely lényegében hasonló megjelenésű, mint a Playsic szolgáltatás vagy a Tartalmak bármely része];
 5. a Playsic, annak licencadói és bármely külső fél által a Tartalmak és a Szolgáltatás védelme érdekében használt technológiák megkerülése;
 6. a Playsic szolgáltatás vagy a Tartalmak bármely részének értékesítése, bérbeadása, allicencelése vagy lízingbe adása;
 7. a Playsic vagy annak licencadói által alkalmazott területi korlátozások megkerülése;
 8. a lejátszási számlálók és, követésszámlálók mesterséges növelése és a Szolgáltatás egyéb módon történő manipulálása a következők által: (i) robotok, parancsfájlok és egyéb, automatizált folyamatok; (ii) bármilyen formájú (pénzügyi vagy egyéb) kompenzáció biztosítása vagy elfogadása, illetve (iii) bármilyen egyéb mód;
 9. szerzői jogokra, márkajelzésekre és egyéb szellemi tulajdonokra vonatkozó, a Tartalmakban vagy a Szolgáltatásban megjelenő vagy a Szolgáltatáson keresztül biztosított értesítések eltávolítása vagy módosítása (a Tartalmak tulajdonjogának jelei vagy a Tartalmak forrása elrejtésének vagy módosításának célját is beleértve);
 10. A Playsic Szolgáltatásban a reklámok megkerülése vagy letiltása, vagy a Playsic Szolgáltatásban a reklámok letiltására szolgáló eszközök készítése vagy terjesztése;
 11. a jelszó megadása bármely más személynek vagy bármely más személy felhasználónevének és jelszavának használata;
 12. a Playsic szolgáltatás „bejárása” vagy bármely automatizált mód használata (a robotokat, kaparókat és webbejárókat is beleértve) információk megtekintésére, elérésére vagy a Playsic alkalmazásból vagy a Playsic szolgáltatásból történő begyűjtésére;
 13. felhasználói fiók vagy lejátszása lista eladása vagy pénzügyi vagy egyéb kompenzáció másként történő elfogadása vagy felajánlása egy felhasználói fiók vagy lejátszási lista vagy a felhasználói fiókban vagy lejátszási listában foglalt tartalmak nevének befolyásolása érdekében, illetve
 14. a Tartalmak mesterséges promotálása automatizált módszerekkel vagy egyéb módon.

Kérjük, tartsa tiszteletben a Playsic szolgáltatást, a Tartalmak tulajdonosait és a Playsic szolgáltatás többi felhasználóját. Ne vegyen részt olyan tevékenységekben, ne tegyen közzé olyan Felhasználói tartalmakat, és ne regisztráljon és/vagy használjon olyan felhasználónevet, amely a következőkkel jellemezhető tartalmat jelent vagy ilyen tartalmat rejt magában:

 1. sértő, visszaélésre alkalmas, becsületsértő, szeméremsértő, fenyegető vagy obszcén;
 2. törvénytelen vagy bármilyen törvénytelen tett promotálására vagy elkövetésére szánt, a Playsic vagy egy külső fél szellemi tulajdonjogának, adatvédelmi jogának és szabadalmi jogainak megsértéseit is beleértve;
 3. tartalmazza az Ön jelszavát, vagy szándékosan tartalmazza bármely más felhasználó jelszavát, vagy szándékosan tartalmazza külső felek személyes adatait, vagy ilyen személyes adatok kinyerésére szánják;
 4. rosszindulatú tartalmakat, pl. kártevőket, trójai programokat vagy vírusokat foglal magában, vagy egyéb módon befolyásolja bármely felhasználó Szolgáltatáshoz való hozzáférését;
 5. mások zaklatására vagy terrorizálására szánt vagy valóban zaklat vagy terrorizál másokat;
 6. másik felhasználót, személyt vagy vállalatot személyesít meg vagy hamis fényben tünteti fel az Ön másik felhasználóval, személlyel vagy vállalattal fennálló kapcsolatát , vagy egyéb módon megtévesztő, hamis, megtévesztő vagy félrevezető;
 7. nem kívánt tömeges e-mailek vagy kéretlen levelek (a továbbiakban: „kéretlen levél”), levélszemét, lánclevél vagy hasonlók egyéb formájának továbbítását foglalja magában;
 8. kereskedelmi vagy értékesítési tevékenységet foglal magában, pl. hirdetést, promóciókat, versenyeket, sorsolásos játékokat vagy piramisjátékokat, amelyeket a Playsic nem hagy jóvá kifejezetten;
 9. kereskedelmi termékekre mutató hivatkozásokat tartalmat, ilyenekre hivatkozik vagy egyéb módon promotál kereskedelmi termékeket vagy szolgáltatásokat, mely alól kivételt képeznek a Playsic által kifejezetten jóváhagyott esetek;
 10. befolyásolja a Playsic szolgáltatás működését, vagy bármilyen módon megszakítja azt, illetve megváltoztatja, megszakítja vagy megkísérli megfigyelni, szkennelni vagy tesztelni a Szolgáltatás vagy a Playsic számítógépes rendszereinek, hálózatának, felhasználási szabályainak vagy a Playsic biztonsági összetevőinek, hitelesítési intézkedéseinek vagy a Szolgáltatással, a Tartalmakkal vagy azok bármely részével kapcsolatos bármely egyéb védelmi módszereinek sérülékenységeit; vagy
 11. nem felel meg a Megállapodásoknak, a Playsic által meghatározott módon.

Ön tudomásul veszi és a beleegyezését adja ahhoz, hogy a Felhasználói irányelveknek ellentmondó (vagy a Playsic észszerű belátása szerint a Felhasználói irányelveknek ellentmondó) Felhasználói tartalmak közzététele az adott Playsic-fiók azonnal megszüntetéséhez vagy felfüggesztéséhez vezethet. Emellett ahhoz is a beleegyezését adja, hogy a számunkra észszerű esetekben a Playsic visszakövetelheti az Ön felhasználónevét, többek között akkor, ha Ön megszegte a Megállapodásokat.

Kérjük, meggondoltan járjon el a Playsic szolgáltatás használatának módjával és az Ön által megosztott tartalmakkal kapcsolatban. A Playsic szolgáltatás közösségi és interaktív funkciókat foglal magában, többek között a Felhasználói tartalmak közzétételének, a tartalommegosztás és bizonyos, Önnel kapcsolatos adatok közzétételének képességét. Ne feledje, hogy a megosztott vagy nyilvánosan elérhető adatokat a Playsic vagy a világháló egyéb felhasználói felhasználhatják és továbboszthatják, ezért óvatosan használja a Playsic szolgáltatást, és figyeljen oda a fiókbeállításaira. A Playsic nem tartozik felelősséggel az Ön azzal kapcsolatos választásaiért, hogy anyagokat oszt meg a Szolgáltatásban.

Az Ön jelszava biztosítja a felhasználói fiókja védelmét, és kizárólag Ön tartozik felelősséggel a jelszava bizalmas kezeléséért és biztonságáért. Ön megérti azt, hogy kizárólag Ön felelős a felhasználóneve és a jelszava Szolgáltatáson belüli minden használatáért (a jogosulatlan használatot is beleértve). Ha a felhasználóneve vagy a jelszava elveszik, vagy ellopják, vagy Ön úgy véli, hogy a felhasználói fiókjához jogosulatlan módon fért hozzá egy külső fél, akkor Ön köteles azonnal értesíteni minket és a lehető leghamarabb módosítani a jelszavát.

9 Jogsértés és felhasználói tartalmak jelentése

A Playsic tiszteletben tartja a szellemi tulajdonok tulajdonosainak jogait. Ha Ön úgy véli, hogy bármely Tartalom megsérti az Ön szellemi tulajdonjogait vagy egyéb jogait, tekintse át A Playsic szerzői joggal kapcsolatos irányelvét. Ha a Playsic vállalatát arról értesíti egy szerzői jog tulajdonosa a Playsic által biztosított űrlapok használatával, hogy bármely Tartalom sérti a szerzői jogot, a Playsic a saját döntése alapján eltávolíthatja az adott Tartalmat a Szolgáltatásból, vagy egyéb olyan lépéseket tehet, amelyeket a Playsic megfelelőnek ítél meg, a felhasználó vagy más, a Tartalmat közzétevő felek előzetes értesítése nélkül. Ha az adott felhasználó vagy egyéb fél úgy véli, hogy a Tartalom nem jogsértő, akkor bizonyos körülmények fennállása esetén ellenkező értelmű értesítést küldhet a Playsic számára, egy arra vonatkozó kéréssel, hogy állítsák vissza az eltávolított tartalmat, amelynek a Playsic a saját döntése alapján vagy eleget tesz, vagy nem.

10 Szolgáltatási korlátozások és módosítások

A Playsic észszerű erőfeszítéseket fog tenni annak érdekében, hogy működőképes állapotban tartsa a Playsic szolgáltatást. Ugyanakkor bizonyos műszaki nehézségek, karbantartás vagy tesztelés vagy olyan frissítések, amelyekre a vonatkozó törvények és jogszabályi előírások változtatásainak való megfelelőséghez van szükség, időről időre időszakos megszakításokat okozhatnak. A Playsic fenntartja a jogot arra, hogy időszakosan és bármikor, ideiglenesen vagy tartósan módosítsa vagy megszüntesse a Playsic szolgáltatás funkcióit és jellemzőit, a lehetséges esetekben előzetes értesítés biztosításával, az Ön irányában vállalt felelősség nélkül, kivéve azon eseteket, amikor a törvények tiltják, az indokolt esetekben, amilyen pl. a Playsic szolgáltatás vagy annak bármely funkciójának vagy jellemzőjének valódi megszakítása, módisítása vagy megszüntetése, vagy a meglévő funkciók és jellemzők javításának, karbantartásának vagy fejlesztésének szükségessége, vagy új funkciók vagy jellemzők Szolgáltatáshoz való hozzáadása, vagy tudományos és technológiai fejlesztések alkalmazása, vagy a Szolgáltatás működőképességének vagy védelmének biztosítása vagy jogi és szabályozási okok.

11 Márkához kapcsolódó felhasználói fiókok

Ha Ön egy vállalat, szervezet, jogi személy vagy márka (a továbbiakban: „Márka”, illetve a fiók esetében „Márkához tartozó felhasználói fiók”), akkor a Megállapodásban használt Ön kifejezés és önöző formájú birtokos alakok mind Önre, mind a Márkára vonatkoznak. Ha Ön Márkához kapcsolódó felhasználói fiókot hoz létre, akkor Ön vállalja és garantálja, hogy jogosult minden, a Megállapodásban leírt engedély és licenc megadására, valamint a Márka Megállapodásnak való megfelelőségre kötelezésére.

Egy Márkának jogában áll felhasználókat követni, valamint lejátszási listákat létrehozni és megosztani, amennyiben a Márka nem tesz olyan lépéseket, amelyek a Márka és a követett felhasználó, művész, dalíró vagy bármely egyéb személy közötti támogatást vagy kereskedelmi kapcsolatot sejtetnek, hacsak a Márka független módon meg nem szerezte az ilyen támogatás sejtetésére vonatkozó jogokat. Emellett a Márkáknak őszintén kell nyilatkozniuk a felhasználóink irányában a művészek, dalírók, felhasználók vagy egyéb külső felek számára biztosított támogatások vagy ellenszolgáltatások tekintetében, és kötelesek megfelelni minden vonatkozó törvénynek, szabályozásnak és eljárási szabályzatnak, amikor a fentebb említett tevékenységekben vesznek részt.

12 Playsic támogatási közösség

A Playsic támogatási közösség megbeszéléseknek és információk, tippek és egyéb, a Playsic szolgáltatással kapcsolatos anyagok megosztására szolgáló hely. A Playsic támogatási közösségének használatával Ön a beleegyezését adja a Közösségi feltétekhez.

13 Ügyfélszolgálat

A felhasználói fiókkal és kifizetésekkel kapcsolatos ügyfélszolgálati kérdések (a továbbiakban: „Ügyfélszolgálati kérések”) esetében küldjön kérelmet az Ügyfélszolgálatunknak az Ügyfélszolgálati kapcsolatfelvételi űrlap használatával, amely a webhelyünk „Kapcsolat” című részében található. Észszerű törekvéseket fogunk tenni azért, hogy minden Ügyfélszolgálati kérésre észszerű időn belül válaszoljunk, de nem teszünk ígéretet arra vonatkozóan, hogy minden Ügyfélszolgálati kérésre adott időn belül válaszolni fogunk, és/vagy arra, hogy képesek leszünk a kérések megválaszolására.

 

14 Hatály és megszűnés

A Megállapodások érvényben maradnak Önre vonatkozóan, amíg akár Ön, akár a Playsic meg nem szünteti őket. Ugyanakkor Ön tudomásul veszi és a beleegyezését adja ahhoz, hogy az örökös licenc, amelyet a Felhasználói tartalmakkal kapcsolatban biztosítottak az Ön számára, a Visszajelzéseket is beleértve, visszavonhatatlan, és ebből adódóan a Megállapodások bármelyikének bármilyen okból történő lejárta vagy megszüntetése után is érvényben marad. A Playsic vállalatnak jogában áll, hogy bármikor megszüntesse a Megállapodásokat, vagy felfüggessze az Ön Playsic szolgáltatáshoz való hozzáférését, amennyiben Ön ténylegesen jogosulatlanul használta a Playsic szolgáltatást és/vagy a Tartalmakat, vagy azok Ön általi jogosulatlan használata gyanítható, illetve ha nem felel meg a Megállapodásokban foglaltaknak, vagy ha visszavonjuk a Szolgáltatásokat és/vagy tartalmakat (mely esetben észszerű időn belül előzetes értesítést biztosítunk az Ön számára). Ha Ön vagy a Playsic megszünteti a Megállapodásokat, vagy a Playsic felfüggeszti az Ön Playsic szolgáltatáshoz való hozzáférését, akkor Ön a beleegyezését adja ahhoz, hogy a Playsic nem tartozik felelősséggel vagy felelősségre vonhatósággal az Ön irányában, és a Playsic nem fogja visszatéríteni azon összegeket, amelyeket már kifizetett, a vonatkozó törvények által megengedett legnagyobb mértékben. Önnek jogában áll a Megállapodásokat bármikor megszüntetni. Ha szeretné megismerni, hogy miként szüntetheti meg a Playsic-fiókját, vegye fel velünk a kapcsolatot az Ügyfélszolgálati kapcsolatfelvételi űrlapon, amely a webhelyünk „Rólunk” című részében áll rendelkezésre. Ezt a pontot a vonatkozó törvények által megengedett mértékben be fogjuk tartatni.

A jelen szabályzat 7., 8., 9., 11., 15., 16., 17., 18., 19., 20., 21., 22., 23, és 24. pontjában, valamint a Megállapodások egyéb pontjaiban, amelyeknek akár kifejezetten, akár természetükből adódóan a Megállapodások megszűnése után is hatályban kell maradniuk, a megszűnés után is érvényben maradnak.

15 Garancianyilatkozat

ÖN MEGÉRTI ÉS A BELEEGYEZÉSÉT ADJA AHHOZ, HOGY A Playsic SZOLGÁLTATÁST „ADOTT ÁLLAPOTBAN” „ELÉRHETŐ ÁLLAPOTÁBAN” BIZTOSÍTJUK, BÁRMIFÉLE KIFEJEZETT VAGY BELEÉRTETT GARANCIA VAGY FELTÉTEL NÉLKÜL. SEM A Playsic, SEM A TARTALMAK BÁRMELY TULAJDONOSA NEM VÁLLAL KÖTELEZETTSÉGET ÉS GARANCIÁKAT VAGY FELTÉTELEKET A KIELÉGÍTŐ MINŐSÉGRE, KERESKEDELMI FORGALOMBA HOZHATÓSÁGRA, ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGRA VAGY JOGTISZTASÁGRA VONATKOZÓAN. SEM A Playsic, SEM A TARTALMAK VALAMELY TULAJDONOSA NEM GARANTÁLJA, HOGY A Playsic szolgáltatás KÁRTÉKONY PROGRAMOKTÓL VAGY MÁS, KÁRTÉKONY ÖSSZETEVŐKTŐL MENTES. EMELLETT A Playsic SEM KIJELENTÉST NEM TESZ, SEM GARANCIÁT, HOZZÁJÁRULÁST, SZAVATOSSÁGOT NEM VÁLLAL, ILLETVE FELELŐSSÉGET SEM VÁLLAL A KÜLSŐ FELEK ÁLTAL KÉSZÍTETT ALKALMAZÁSOKRA (VAGY A HOZZÁJUK KAPCSOLÓDÓ TARTALMAKRA), FELHASZNÁLÓI TARTALMAKRA, A KÜLSŐ FELEK ÁLTAL A Playsic SZOLGÁLTATÁSBAN VAGY AZON KERESZTÜL VAGY BÁRMELY, HIPERHIVATKOZÁSKÉNT KAPCSOLT WEBHELYEN VAGY REKLÁMSZALAGOKBAN VAGY EGYÉB HIRDETÉSBEN MEGJELENÍTVE REKLÁMOZOTT, PROMÓTÁLT VAGY AJÁNLOTT KÉSZÜLÉKEKRE VAGY EGYÉB TERMÉKEKRE VAGY SZOLGÁLTATÁSOKRA VONATKOZÓAN, ÉS A Playsic NEM TARTOZIK FELELŐSSÉGGEL AZ ÖN ÉS A KÜLSŐ SZOLGÁLTATÓK KÖZÖTTI, A FENTIEKKEL KAPCSOLATOS TRANZAKCIÓKÉRT.

A Playsic VÁLLALATTÓL ÖN ÁLTAL SZERZETT EGYETLEN TANÁCS VAGY INFORMÁCIÓ SEM HOZ LÉTRE SEMMILYEN GARANCIÁT A Playsic RÉSZÉRŐL. A Playsic SZOLGÁLTATÁS HASZNÁLATA SORÁN ÖN HOZZÁFÉRÉST NYERHET EXPLICIT TARTALMAKAT SZŰRŐ FUNKCIÓKHOZ, DE EZEN FUNKCIÓK HASZNÁLATA ELLENÉRE IS ELŐFORDULHAT, HOGY BIZONYOS EXPLICIT TARTALMAK MEGJELENNEK ÖN ELŐTT, ÉS ÖN NEM TÁMASZKODHAT EZEN FUNKCIÓKRA AZ EXPLICIT TARTALMAK KISZŰRÉSÉVEL KAPCSOLATBAN.

A FENTIEK KORLÁTOZÁSA NÉLKÜL ELMONDHATÓ, HOGY A JELEN PONTBAN FOGLALTAK KÖZÜL SEMMINEK NINCSEN A Playsic FELELŐSSÉGÉT KORLÁTOZÓ HATÁSA ABBAN AZ ESETBEN, HA A SZOLGÁLTATÁS BIZTOSÍTÁSÁVAL KAPCSOLATOS, A MEGÁLLAPODÁSOK ÉRTELMÉBEN FENNÁLLÓ ALAPVETŐ KÖTELEZETTSÉGEIT TELJES MÉRTÉKBEN VAGY RÉSZLEGESEN NEM TELJESÍTI, VAGY NEM MEGFELELŐEN TELJESÍTI ŐKET. EZ A PONT A VONATKOZÓ TÖRVÉNYEK ÁLTAL MEGENGEDETT LEGTELJESEBB MÉRTÉKBEN ÉRVÉNYBEN VAN.

EZ A PONT NINCS HATÁSSAL AZ ÖN FOGYASZTÓKÉNT FENNÁLLÓ TÖRVÉNYES JOGAIRA.

16 Korlátozás

ÖN A BELEEGYEZÉSÉT ADJA AHHOZ, HOGY AZ ÖN KIZÁRÓLAGOS ÉS EGYETLEN JOGORVOSLATA A Playsic SZOLGÁLTATÁSOKKAL KAPCSOLATOS PROBLÉMÁK VAGY ELÉGEDETLENSÉG ESETÉBEN AZ, HA ELTÁVOLÍT MINDEN Playsic SZOFTVERT A KÉSZÜLÉKÉRŐL, ÉS FELFÜGGESZTI A Playsic SZOLGÁLTATÁS HASZNÁLATÁT. ÖN A BELEEGYEZÉSÉT ADJA AHHOZ, HOGY A Playsic VÁLLALAT NEM FELELŐS ÉS NEM TARTOZIK FELELŐSSÉGVÁLLALÁSSAL A KÜLSŐ ALKALMAZÁSOKBÓL ÉS AZON TARTALMAIKBÓL ADÓDÓAN VAGY AZOKHOZ KAPCSOLÓDÓAN, AMELYEK A Playsic SZOLGÁLTATÁSBAN VAGY AZZAL KAPCSOLATBAN VÁLNAK ELÉRHETŐVÉ, ÉS MÍG AZ ÖN ILYEN KÜLSŐ FELEKKEL FENNÁLLÓ KAPCSOLATÁRA KÜLÖN MEGÁLLAPODÁSOK VONATKOZHATNAK, AZ ÖN EGYETLEN ÉS KIZÁRÓLAGOS JOGORVOSLATA A Playsic VÁLLALATTAL KAPCSOLATBAN A KÜLSŐ FELEK ÁLTAL KÉSZÍTETT ALKALMAZÁSOKKAL ÉS AZOK TARTALMÁVAL VALÓ PROBLÉMÁIRA VAGY ELÉGEDETLENSÉGRE VONATKOZÓAN AZ, HA ELTÁVOLÍTJA AZ ADOTT, KÜLSŐ FELEK ÁLTAL KÉSZÍTETT ALKALMAZÁSOKAT, ÉS/VAGY FELFÜGGESZTI A HASZNÁLATUKAT.

A Playsic, ANNAK HIVATALNOKAI, RÉSZVÉNYESEI, ALKALMAZOTTAI, ÜGYNÖKEI, IGAZGATÓI, LEÁNYVÁLLALATAI, TÁRSULT VÁLLALKOZÁSAI, JOGUTÓDJAI, MEGBÍZOTTJAI, BESZÁLLÍTÓI VAGY LICENCADÓI SEMMILYEN ESETBEN SEM FELELŐSEK AZ ALÁBBIAKÉRT:

(1) BÁRMILYEN VESZTESÉG VAGY KÁROSODÁS (MINDEN KÖZVETETT, KÜLÖNLEGES, VÉLETLEN, BÜNTETŐ JELLEGŰ VAGY PÉLDAÉRTÉKŰ KÁROSODÁST IS BELEÉRTVE), AMELY NEM ELŐRELÁTHATÓ. EGY VESZTESÉG VAGY KÁROSODÁS AKKOR ELŐRELÁTHATÓ, HA VAGY EGYÉRTELMŰ, HOGY MEG FOG TÖRTÉNNI, VAGY A SZERZŐDÉS LÉTREJOTTEKOR MIND MI, MIND ÖN TISZTÁBAN VOLT AZZAL, HOGY BEKÖVETKEZHET;

(2) BÁRMELY:

(A) HASZNÁLATKIESÉS;

(B) ADATVESZTÉS;

(C) ÜZLETVESZTÉS;

(D) ELMARADT HASZON; VAGY

(E) KÉSZÜLÉKEK KÁROSODÁSA, ADDIG A MÉRTÉKIG, AMELLYEL ÖN EL TUDTA VOLNA KERÜLNI AZ ADOTT KÁROSODÁST, HA KÖVETI A FRISSÍTÉSEK ALKALMAZÁSÁRA VONATKOZÓ TANÁCSUNKAT, VAGY HA AZ ADOTT KÁROSODÁST ÖN OKOZTA AZZAL, HOGY NEM KÖVETTE A TELEPÍTÉSI UTASÍTÁSOKAT, VAGY NINCSENEK MEG AZ ÁLTALUNK JAVASOLT MINIMÁLIS RENDSZERKÖVETELMÉNYEI,

MINDEN OLYAN ESETBEN, AMELY A Playsic SZOLGÁLTATÁS, KÉSZÜLÉKEK, KÜLSŐ FELEK ÁLTAL KÉSZÍTETT ALKALMAZÁSOK VAGY KÜLSŐ FELEK ÁLTAL KÉSZÍTETT ALKALMAZÁSOKBAN KÖZZÉTETT TARTALMAK HASZNÁLATÁBÓL VAGY A HASZNÁLATÁRA VALÓ KÉPTELENSÉGBŐL ADÓDIK, A JOGELMÉLETTŐL FÜGGETLENÜL, TEKINTET NÉLKÜL ARRA, HOGY A Playsic VÁLLALATOT FIGYELMEZTETTÉK-E AZ ADOTT VESZTESÉGEK LEHETŐSÉGÉRE, ÉS MÉG AKKOR IS, HA A JOGORVOSLAT NEM TÖLTI BE AZ ALAPVETŐ CÉLJÁT;

(3) ÖSSZETETT FELELŐSSÉG A Playsic SZOLGÁLTATÁSSAL, KÜLSŐ FELEK ÁLTAL KÉSZÍTETT ALKALMAZÁSOKKAL ÉS A KÜLSŐ FELEK ÁLTAL KÉSZÍTETT ALKALMAZÁSOKBAN KÖZZÉTETT TARTALMAKKAL KAPCSOLATOS KÖVETELÉSEKRE VONATKOZÓAN, AMELY MEGHALADJA AZ ÖN ÁLTAL A SPOT SZÁMÁRA A KÉRDÉSES MEGELŐZŐ TIZENKÉT HÓNAP SORÁN KIFIZETETT ÖSSZEGEKET; VALAMINT

(4) A MEGÁLLAPODÁSOKBÓL ADÓDÓ KÖTELEZETTSÉGEK TELJESÍTÉSÉNEK ELMULASZTÁSA VAGY NEM MEGFELELŐ TELJESÍTÉSE VIS MAIORBÓL ADÓDÓAN VAGY BÁRMILYEN OLYAN OKBÓL, AMELY ÉSZSZERŰEN NEM ELŐRELÁTHATÓ, VAGY A Playsic ÉSZSZERŰ ELLENŐRZÉSÉN KÍVÜL ESIK.

A Megállapodások tartalmában semmi sem távolítja el vagy korlátozza a Playsic felelősségét csalás, csalárd hamis állítás, halál vagy személyi sérülés esetén, amely a Playsic gondatlanságából, illetve ha a vonatkozó törvények ezt írják elő, vétkes gondatlanságából ered.

EZ A PONT A VONATKOZÓ TÖRVÉNYEK ÁLTAL MEGENGEDETT LEGTELJESEBB MÉRTÉKBEN ÉRVÉNYBEN VAN. ELŐFORDULHAT, HOGY AZ ÖN LAKÓHELYE SZERINTI JOGHATÓSÁGBAN OLYAN JOGOKKAL RENDELKEZIK, AMELYEK A FENTIEKBEN LEÍRTAK MELLETT EGYEBEKRE IS JOGORVOSLATOT BIZTOSÍTANAK.

17 Külső felek jogai

Ön tudomásul veszi és a beleegyezését adja ahhoz, hogy a Tartalmak tulajdonosai és bizonyos forgalmazók (pl. alkalmazás-áruházak szolgáltatói) a Megállapodások kedvezményezettjei, és jogukban áll a Megállapodásokat közvetlenül Önnel szemben betartatni. A jelen pontban leírtaktól eltérő esetekben a Megállapodásoknak nem célja, hogy Önön és a Playsic vállalaton kívül bárkinek jogokat biztosítsanak, és a Megállapodások semmilyen esetben sem fognak létrehozni kedvezményezetti jogokat külső felek számára. Emellett a Megállapodások bármely változatával, lemondásával vagy megállapodásával kapcsolatos lemondási, visszavonási és beleegyezési jogok nem igénylik más személyek hozzájárulását.

Ha Ön az Apple, Inc. (a továbbiakban: „Apple”) App Store áruházából töltötte le az Alkalmazást, vagy iOS készüléken használja az Alkalmazást, akkor Ön elismeri, hogy elolvasta és megértette a következő, Apple vállalattal kapcsolatos értesítést, és a beleegyezését adja hozzá. A Megállapodás kizárólag Ön és a Playsic között áll fenn, nem az Apple vállalattal, és az Apple nem felelős a Szolgáltatásért és annak tartalmáért. Az Apple vállalat semmilyen felelősséggel nem tartozik a Szolgáltatással kapcsolatos karbantartási és támogatási szolgáltatások biztosításáért. Abban az esetben, ha a Szolgáltatás nem tud megfelelni bármely vonatkozó garanciának, Ön értesítheti az Apple vállalatot, és az Apple vissza fogja téríteni az Alkalmazás Ön általi megvásárlásának ellenértékét; valamint a vonatkozó törvények által megengedett maximális mértékben az Apple vállalatnak semmilyen egyéb kötelessége nincsen a Szolgáltatásra vonatkozóan. Az Apple nem felelős az Ön vagy külső felek által a Szolgáltatásra, illetve a Szolgáltatás Ön általi birtoklására és/vagy használatára vonatkozóan benyújtott követelések teljesítéséért, az alábbiakat is beleértve: (1) termékfelelősségi követelés; (2) bármely olyan követelés, miszerint a Szolgáltatás nem felel meg valamely vonatkozó jogi és szabályozási követelménynek; valamint (3) fogyasztóvédelem vagy hasonló jogi szabályozás keretében felmerülő követelések. Az Apple nem felelős a külső felek által azzal kapcsolatban benyújtott követelések kivizsgálásáért, védelméért, elrendezéséért és elhárításáért, hogy a Szolgáltatás és/vagy az Alkalmazás birtoklása sérti az adott külső fél szellemi tulajdonjogait. Ön a beleegyezését adja ahhoz, hogy a külső felek vonatkozó feltételeinek megfelelően jár el a Szolgáltatás használata során. Az Apple és az Apple leányvállalatai külső felek, akik kedvezményezettjei a jelen Megállapodásnak, és amennyiben Ön elfogadja a jelen Megállapodást, az Apple rendelkezni fog az arra vonatkozó joggal (és ezen jog elfogadottnak tekintendő a részéről), hogy kedvezményezett külső félként betartassa a jelen Megállapodást Önnel szemben. Ön ezennel vállalja és garantálja, hogy (1) Ön nem olyan országban tartózkodik, amelyre az Egyesült Államok kormánya embargót szabott ki, vagy amelyet az Egyesült Államok kormánya „terrorizmust támogató” országként nevezett meg; valamint (2) Ön nem szerepel az Egyesült Államok kormányának tiltott vagy korlátozott feleket tartalmazó listáján.

18 A teljes megállapodás

A jelen pontban részletezetteken és az Ön és a Playsic között kifejezett, írásba foglalt megértés tárgyát képezőkön kívül a Megállapodások jelentik az Ön és a Playsic között megegyezés tárgyát képező összes feltételt és kikötést, és ezek helyébe lépnek minden esetleges korábbi megállapodásnak, amely a jelen Megállapodások tárgyával kapcsolatban létrejött, legyen az akár írott, akár szóbeli.

Ugyanakkor kérjük, hogy vegye figyelembe, hogy a Playsic szolgáltatás Ön általi használatának bizonyos aspektusaira vonatkozóan további megállapodások lehetnek érvényben. Ezek magukban foglalhatják például a Playsic szolgáltatáshoz való, ajándékkártyából, ingyenes vagy engedményes árú Próbaverziókból adódó vagy egyéb szolgáltatásokkal együttesen történő hozzáférést. Amikor az Ön általi használat ilyen aspektusaira vonatkozóan ajánlatot kap, akkor ezzel kapcsolatos megállapodást is felajánlanak majd Önnek, és Önnek lehetőségében áll a további feltételek elfogadása. Ezen további feltételek némelyike szerepel a Playsic webhelyén. Addig a mértékig, hogy feloldhatatlan ellentét merül fel a további feltételek és a jelen Feltételek között, a további kikötések érvényben maradnak.

19 Részleges érvénytelenség, kötelezettségek alóli mentesítés és értelmezés

Amennyiben a Megállapodásokban nincsen ezzel ellentétes állítás, akkor ha a Megállapodások bármilyen rendelkezése érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak ítélhető bármilyen okból vagy bármilyen mértékig, akkor az adott érvénytelenség vagy végrehajthatatlanság semmilyen módon nem befolyásolhatja a Megállapodások többi rendelkezését, és az adott rendelkezést a törvény által megengedett mértékig be kell tartani.

Amennyiben a Playsic vagy bármely külső kedvezményezett fél nem tudja betartatni a Megállapodásokat vagy azok bármely rendelkezését, az nem szünteti meg a Playsic vagy az adott külső kedvezményezett fél erre vonatkozó jogát.

A jelen Feltételekben a „beleértve” és a „többek között,” kifejezés és ezek variánsai úgy tekintendők, mintha utánuk a „korlátozások nélkül” kifejezés állna.

20 Átruházás

A Playsic átruházhatja a Megállapodásokat és a Megállapodásokban foglalt jogokat, egészében vagy részben, és a Playsic a Megállapodások értelmében fennálló kötelezettségei bármelyikét átruházhatja. Ön nem ruházhatja át a Megállapodásokat, sem részben, sem egészben, és nem adhatja tovább a Megállapodások által biztosított allicenceit semmilyen külső félnek.

21 Követelések

Ön a beleegyezését adja ahhoz, hogy kártalanítani és mentesíteni fogja a Playsic vállalatot minden, bármely típusú károsodással, veszteséggel és kiadással szemben és azzal kapcsolatban (beleértve többek között az észszerű ügyvédi díjakat és költségeket), amelyek a következőkből adódnak vagy azokkal kapcsolatban merülnek fel: (1) a Megállapodások vagy azok bármelyikének Ön általi megszegése; (2) bármilyen Ön által közzétett vagy olyan Felhasználói tartalom, amely az Ön közreműködésével készült; (3) bármely olyan tevékenység, amelyben Ön részt vesz a Playsic szolgáltatásban vagy azon keresztül; valamint (4) bármely törvény vagy külső fél által birtokolt jog Ön általi megszegése.

22 Jogválasztás, kötelező döntőbíróság és helyszín

22.1 Irányadó jog/joghatóság

Amennyiben ellenkező értelmű rendelkezést nem tartalmaz az Európai Unió egyik tagállamának vagy más joghatóságnak valamely kötelező törvénye, a Megállapodások (és bármely, nem szerződéses jogvita/követelés, amely ezekkel kapcsolatban felmerül) a Magyarország törvényeinek hatálya alá tartozik a jogválasztás és a jogi összeférhetetlenség alapelveivel kapcsolatban.

 

22.2 OSZTÁLYKERESET-INDÍTÁSSAL KAPCSOLATOS MENTESÍTÉS

AZOKBAN AZ ESETEKBEN, AMIKOR A VONATKOZÓ TÖRVÉNYEK ENGEDÉLYEZIK, ÖN ÉS A Playsic A BELEEGYEZÉSÉT ADJA AHHOZ, HOGY MINDKETTEN KIZÁRÓLAG A SAJÁT EGYÉNI HATÁSKÖRÜKBEN ÉLHETNEK KÖVETELÉSEKKEL A MÁSIKKAL SZEMBEN, NEM PEDIG FELPERESKÉNT VAGY OSZTÁLYTAGKÉNT BÁRMELY OSZTÁLY- VAGY KOLLEKTÍV KERESET RÉSZEKÉNT. Hacsak Ön és a Playsic a beleegyezését nem adja hozzá, semmilyen döntőbíró vagy bíró nem járhat el egynél több személy követelése ügyében, és más módon sem elnökölhet semmilyen osztály- vagy kollektív kereset felett.

22.3 DÖNTŐBÍRÓSÁG

Ha Ön olyan joghatóság területén tartózkodik, lakik vagy rendelkezik irodákkal, amelyben a jelen 22.3. pont végrehajtható, akkor a következő kötelező döntőbírósági rendelkezések vonatkoznak Önre:

22.3.1 Vitás ügyek rendezése és döntőbíróság

Ön és a Playsic a beleegyezését adja ahhoz, hogy bármely, Ön és a Playsic között fennálló, a jelen Megállapodásokhoz vagy az Ön Playsic vállalattal a Szolgáltatás felhasználójaként fennálló kapcsolatához kapcsolódó vagy azokkal kapcsolatban felmerülő vitás ügy, követelés vagy ellentmondás (legyen akár szerződésen, sérelmen, rendeleten, csaláson, hamis állításon vagy bármely más jogelméleten alapuló, és attól függetlenül, hogy a követelések a Megállapodások megszűnése során vagy után merülnek-e fel) kötelező érvényű egyéni döntőbíróság által határozandó meg. A döntőbíróság kevésbé hivatalos jellegű, mint a bírósági perek. A DÖNTŐBÍRÓSÁG KERETÉBEN NINCS BÍRÓ VAGY ESKÜDTSZÉK, ÉS A DÖNTŐBÍRÓSÁGI HATÁROZAT BÍRÓSÁGI FELÜLVIZSGÁLATA KORLÁTOZOTT. Előfordulhat, hogy a feltárás korlátozottabb, mint a bíróságok esetében. A döntőbíró köteles a jelen Megállapodást követni, és ugyanazon károsodásokat és jogorvoslatot ítélheti meg, mint egy bíróság (az ügyvédi díjakat is beleértve), azzal a kivétellel, hogy a döntőbíró nem hozhat ítéletet olyan nyilatkozati vagy azonnali kártérítésről, amelynek a döntőbírósági eljárás felein kívül bárki más a kedvezményezettje. Ez a döntőbírósággal kapcsolatos rendelkezés a Megállapodások megszűnte után is érvényben marad.

22.3.2 Kivételek

A fenti 24.3.1. pont rendelkezéseinek ellenére Ön és a Playsic egyaránt a beleegyezését adja ahhoz, hogy az itt leírtakból semmi sem tekinthető a következőkre vonatkozó jogaink egyikének megszüntetésének, kizárásának vagy egyéb korlátozásának, semmikor: (1) egyéni per kezdeményezése kis értékű követelésekkel foglalkozó bíróságon, (2) végrehajtási intézkedések lefolytatása az illetékes szövetségi, állami vagy helyi ügynökségek segítségével, ahol rendelkezésre állnak ilyen intézkedések, (3) azonnali kártérítés igénylése valamely törvényszéken, vagy (4) kereset benyújtása valamely törvényszéken a szellemi tulajdonjogok megsértésével kapcsolatos követelések kapcsán.

22.3.3 Döntőbírósági szabályok

Akár Ön, akár mi döntőbírósági eljárásokat kezdeményezhetünk. Az Ön és a Playsic közötti bármely döntőbírósági eljárás végleges lezárása a Nemzetközi Kereskedelmi Kamara döntőbíráskodási szabályainak (a továbbiakban: „ICC”) megfelelően zajlik, amelyek az eljárás idején érvényben vannak (a továbbiakban: „ICC szabályok”), az ICC szabályoknak megfelelően kijelölt két döntőbíróval, a jelen Megállapodások általi módosításuknak megfelelően, és az adminisztrációját az ICC Nemzetközi Döntőbírósága fogja végezni.

Minden döntőbírósági eljárás angol nyelven fog zajlani, és hacsak ellenkező értelmű rendelkezést nem fogalmaz meg az Európai Unió egyik tagállamának vagy bármely joghatóságnak valamely kötelező törvénye, a döntőbírósági eljárás során alkalmazandó törvénynek [a 24.1. pontban felsorolt, adott állam vagy ország] törvényének kell lennie, a jogválasztás és a jogviták alapelveinek figyelmen kívül hagyásával.

22.3.4 Benyújtás ideje

Minden döntőbírósági eljárást a döntőbírósági eljárás kérvényezésének benyújtásával kall elindítani EGY (1) ÉVEN belül az után, hogy a keresetet indító félnek először tudomására jutott vagy tudomására kellett, hogy jusson a keresetre okot adó tett, mulasztás vagy vétség; és egyetlen olyan keresetre vonatkozóan sem biztosítható jogorvoslat, amelyet nem ezen időszakon belül nyújtottak be. Ha a vonatkozó törvények megtiltják a keresetek benyújtására vonatkozó egyéves korlátozás alkalmazását, akkor a kereseteket a vonatkozó törvények által megengedett legrövidebb időn belül kell benyújtani.

22.3.5 Értesítés; feldolgozás

Az a fél, akik döntőbírósági eljárást szeretne indítani, elsőként köteles írott értesítést küldeni a másik félnek a vitás ügyről, ajánlott levélként vagy a Federal Express szolgáltatás használatával (az átvételhez aláírásra kell szükségnek lennie), illetve abban az esetben, ha nem tudunk regisztrált fizikai címet biztosítani Önnek, akkor elektronikus levél formájában (a továbbiakban: „Értesítés”). A Playsic értesítési címe a következő: [Playsic Kft, 1091 Budapest, Üllői út 55., Magyarosrzág]. Az Értesítésnek tartalmaznia kell (1) a kereset vagy vitás ügy jellegének és alapjának leírását; valamint (2) az igényelt specifikus kártérítést (a továbbiakban: „Követelés”). A beleegyezésünket adjuk ahhoz, hogy jóhiszemű törekvéseket teszünk a kereset közvetlen megoldására vonatkozóan, de ha az Értesítés átvételétől számított 30 napon belül nem sikerül ezzel kapcsolatos megállapodásra jutni, akkor Ön vagy a Playsic döntőbírósági eljárást kezdeményezhet. A döntőbírósági eljárás során az ügy rendezésére Ön vagy a Playsic által felajánlott összeget tilos közölni a döntőbíróval addig, amíg a döntőbíró végleges döntést nem hozott és oda nem ítélte azt, ha van szó ilyenről. Abban az esetben, ha a vitás ügy végleges megoldásra kerül sor a döntőbírósági eljárás keretében, és az Önnek kedvez, a Playsic köteles a következők Önnek való megfizetésére (1) a döntőbíró által odaítélt összeg, ha van szó ilyenről, (2) a Playsic által felajánlott, a vitás ügy rendezésére szánt összeg legutóbbi írott formátumú feljegyzése, amely a döntőbíró ítélete előtt keletkezett; vagy (3) 1000,00 Ft, amelyik a legmagasabb ezen értékek közül. A döntőbírósági eljárás során átadott összes dokumentumot és információt szigorúan bizalmasan kell kezelnie a fogadó félnek, és a fogadó fél nem használhatja fel semmilyen, a döntőbírósági eljárással kapcsolatostól vagy a döntőbíró döntésének és ítéletének végrehajtására szolgálótól eltérő célra, és nem tehetőek közzé, mely alól kivételt képez az olyan személyekkel való bizalmas közlés, akiknek a fent említett célokból vagy törvényi rendelkezésekből adódóan tudniuk kell róluk. Azzal a kivétellel, ahogyan erre szükség van a döntőbíró döntésének vagy ítéletének végrehajtásához, sem Ön, sem a Playsic nem tehet nyilvános kijelentést vagy nyilvános megjegyzést, illetve nem hozhat létre nyilvános közléseket a döntőbírósági eljárásra vonatkozóan, beleértve többek között azt a tényt, hogy a felek vitában állnak, vagy hogy döntőbírósági eljárás van folyamatban, valamint a döntőbíró döntését vagy ítéletét.

22.3.6 Módosítások

Abban az esetben, ha a Playsic bármilyen jövőbeli változtatást eszközöl a jelen, döntőbírósági eljárással kapcsolatos rendelkezésen (a Playsic Értesítési címétől eltérő adaton), Ön elutasíthatja az ilyen módosításokat, ha a változtatást követő 30 napon belül írott értesítést küld a Playsic Értesítési címére, amely esetben az Ön Playsic szolgáltatásban létrehozott fiókja azonnal megszüntetésre kerül, és a jelen, döntőbírósági eljárással kapcsolatos rendelkezés az Ön által elutasított változtatások előtt közvetlenül érvényes formájában érvényben marad.

22.3.7 Végrehajthatóság

Ha a 22.2. pontban foglalt, osztálykeresetre vonatkozó mentesítést végrehajthatatlannak ítélik meg a döntőbírósági eljárásban, vagy ha a jelen 22.3. pont bármely részét érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak ítélik meg, akkor a 22.3. pont egésze semmisnek és érvénytelennek tekintendő, és az ilyen esetekben a felek a beleegyezésüket adják ahhoz, hogy a 22.1. pontban leírt, kizárólagos joghatóság és helyszín érvényesnek tekintendő minden, a Megállapodásokból eredően vagy azokhoz kapcsolódóan felmerült perekben.

25 Kapcsolatfelvétel

Kérjük, hogy ha bármilyen kérdése merül fel a Playsic szolgáltatással vagy a Megállapodásokkal kapcsolatban, forduljon a Playsic Ügyfélszolgálatához; ehhez látogasson el a webhelyünk „Rólunk” című részére.

Köszönjük, hogy elolvasta a Feltételeinket. Reméljük, hogy élvezetét leli majd a Playsic használatában!

Szerződő fél:

Playsic Kft.

1091 Budapest, Üllői út 55.

Magyarország

© Playsic Kft.